Lista de produse a brandului Motan

KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie, sucursala VADURI, producător al centralelor termice MOTAN este o companie naţională, parte componentă a Grupului Kober, grup industrial puternic, cu valori comerciale bine cotate.

   Începând din ianuarie 2000 producem utilaje pentru industria chimică, asigurând suport tehnic pentru fabrica de vopsele Kober, iar din aprilie 2002 principala activitate este proiectarea, producerea şi vânzarea echipamentelor de încălzire. Cunoaştem bine nevoia de confort din locuinţe şi varietatea de cerinţe, şi din acest motiv dezvoltăm produse şi servicii de înaltă calitate, care să asigure rezolvarea lor. Dorim să devenim un partener strategic pentru toţi colaboratorii noştri astfel încât împreună să oferim clienţilor un larg portofoliu de produse şi servicii de înaltă tehnologie, utile pentru societate. Suntem singurii producători de centrale termice din ROMANIA și ne dezvoltăm proiectele după know how propriu. Investim bugete importante în Cercetare și Proiectare pentru îmbunătățirea continuă a produselor și tehnologiilor de fabricație.

   Principalele noastre produse, centralele termice marca MOTAN, oferă confort, siguranţă, calitate şi fiabilitate la preţuri atractive. Costurile reduse de întreţinere şi consumul redus de gaz şi energie electrică, fac din aceste centrale un produs necesar în orice locuinţă. Utilizatorii finali îşi economisesc banii şi protejează mediul înconjurator.

Centrala MOTAN Sigma 24 KW,... Centrala MOTAN Sigma 24 KW,... 2
Stoc suficient
Centrale conventionale

Centrala MOTAN Sigma 24 KW, kit de evacuare inclus

Motan
Sigma 24 KW
2.200,00 RON
Placa electronica rezistenta la variatii de tensiune electrica - Posibilitatea racordarii unei instalatii de incalzire in pardoseala - Pompa de circulatie Low-energy Grundfos UPM3 Flex AS - Schimbator secundar de caldura pentru circuitul de ACM cu 14 placi - Vas expansiune de 7 litri - Depuneri reduse de calcar pe hidroblocul realizat din poliamida...
Centrala MOTAN K PLUS 24... Centrala MOTAN K PLUS 24... 2
Stoc suficient
Centrale conventionale

Centrala MOTAN K PLUS 24 KW, kit de evacuare inclus

Motan
K PLUS 24 KW
2.440,00 RON
Motan KPlus 24 kw este o centrala conventionala moderna si compacta care functioneaza cu gaz natural, cu doua schimbatoare de caldura, destinata incalzirii spatiilor de locuit si prepararii de apa calda menajera.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.