Boiler Cordivari de 200 litri cu 1 serpentina – 3105162321102

Stoc suficient
2.326,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Înființată în 1972 de Ercole Cordivari, compania Cordivari este unul dintre cei mai importanți producători din industria italiană de încălzire și instalații sanitare. 

Cordivari a reușit să asculte evoluțiile pieței, cuprinzând filosofia calității totale de la alegerea materiilor prime utilizate până la prelucrare și finisare pentru a oferi produse de înaltă calitate. Cu progres continuu și creștere constantă, Cordivari și-a stabilit marca și calitatea produselor sale.

Boiler destinat prepararii apei calde menajere cu ajutorul agentului termic furnizat de catre cazan, ideal pentru sisteme de incalzire solare, cu cazane pe biomasa si cazane pe gaz conventionale.

Model : COR 200/S1

Boilerul BOLLY 1 AP cu capacitate de 200 litri este conceput pentru a încălzi apa într-un timp scurt și de a menține temperatura ridicată mai mult timp. Boilerul este foarte eficient și rezistent, funcționând cu o singură serpentină. Acesta poate furniza o cantitate ridicată de apă caldă, suficientă pentru o familie numeroasă.

Cu ajutorul boilerului BOLLY vom obține apă caldă care să fie îndeajuns pentru toate activitățile dintr-o locuință. Astfel, nu va trebui să așteptăm o perioadă destul de mare de timp pentru a putea dispune de apă caldă după ce aceasta a fost utilizată pentru o singură activitate. De exemplu, dacă spălăm vase, un boiler cu capacitate mică va termina apa caldă, astfel că nu va rămâne și pentru a face un duș. Ori, dacă cineva face duș, este necesar să treacă ceva timp până când poate și altcineva să beneficieze de apă caldă.

Utilizarea boilerului BOLLY va pune capăt acestor mici inconveniente, conferindu-ne mai multă libertate de a utiliza apa caldă menajeră și mai mult confort. În acest fel, vom beneficia și de mai multă eficiență energetică. Consumul de energie este mai mic în ciuda proporțiilor mai mari. Cu un boiler de mici dimensiuni încălzirea apei durează mai mult timp, ceea ce presupune un consum ridicat de energie. Boilerul BOLLY poate furniza o cantitate dublă de apă caldă față de capacitatea rezervorului din dotare, la o temperatură constantă de 35 de grade celsius.

Cu boilerul BOLLY vom beneficia de apă caldă într-un timp mai scurt, pentru o perioadă mai mare de timp, ceea ce ne ne ajută să efectuăm toate activitățile cotidiene. Acesta ne ajută să dispunem de confort sporit cu un consum mult mai mic de energie, fără să facem rabat la calitatea oferită. Este alegerea perfectă pentru familiile cu mulți membri, care pot avea nevoie simultan să folosească apă caldă. Acum putem da drumul apei calde fără teama că se va termina prea curând, cu ajutorul boilerului BOLLY.

Greutate (kg)
55
Capacitate (litri)
200
Presiunea maxima de lucru a boilerului (bar)
10
Presiunea maxima de lucru a serpentinei (bar)
12
Temperatura maxima de lucru a boilerului (C)
90
Temperatura maxima de lucru a serpentinei (C)
110
Suprafata serpentinei (mp)
0.8
Diametru (mm)
550
Inaltime (mm)
1434
3105162321102
100 Produse

Înființată în 1972 de Ercole Cordivari, compania Cordivari este unul dintre cei mai importanți producători din industria italiană de încălzire și instalații sanitare. Compania este specializată în producerea radiatoarelor, rezervoarelor, vaselor cilindrice, sistemelor termice solare, sistemelor de coșuri, containerelor alimentare și finisării metalelor. Datorită managementului înalt calificat, cercetării constante pentru inovație și politicii companiei orientate puternic către client, Cordivari are un angajament continuu în atingerea Satisfacției Clienților.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.