Boiler Cordivari de 800 litri cu 2 serpentine – 3138162321206

Stoc suficient
6.650,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Înființată în 1972 de Ercole Cordivari, compania Cordivari este unul dintre cei mai importanți producători din industria italiană de încălzire și instalații sanitare. Cordivari a reușit să asculte evoluțiile pieței, cuprinzând filosofia calității totale de la alegerea materiilor prime utilizate până la prelucrare și finisare pentru a oferi produse de înaltă calitate. Cu progres continuu și creștere constantă, Cordivari și-a stabilit marca și calitatea produselor sale. Boiler destinat prepararii apei calde menajere cu ajutorul agentului termic furnizat de catre cazan, ideal pentru sisteme de incalzire solare, cu cazane pe biomasa si cazane pe gaz conventionale.

Model : COR 800/S2

Noua gamă de boilere BOLLY®, clasificate în clasa energetică A, sintetizează performanța și eficiența. Boilerul din oțel cu polywarm are două serpentine și este un produs de vârf al clasei sale, cu performanțe excelente în ceea ce privește producția și acumularea apei calde. Boilerul este proiectat atât pentru uz domestic cât si industrial.   

Boiler din otel cu doua serpentine, utilizat pentru prepararea si acumularea apei calde sanitare, pentru uz domestic si industrial. 

Rezervorul si serpentinele sunt tratate la interior Polywarm. 

Izolatia este de tip spuma poliuretan, cu invelis exterior din PVC. 

Boilerul este echipat cu o gaura de vizitare cu flansa pentru inspectie, cu diametrul de 160 mm. 

Protectie: anod magneziu. 

Debit produs in primele 10 minute, la dT=35 °C cu temperatura pe circuitul primar 80/60°C, in serpentina superioara: 581 l. 

Debit produs in primele 10 minute, la dT=35 °C cu temperatura pe circuitul primar 80/60°C, in serpentina inferioara: 1410 l. 

Greutate (kg)
208
Capacitate (litri)
800
Presiunea maxima de lucru a boilerului (bar)
10
Presiunea maxima de lucru a serpentinei (bar)
12
Temperatura maxima de lucru a boilerului (C)
90
Temperatura maxima de lucru a serpentinei (C)
110
Diametru (mm)
850
Inaltime (mm)
2164
Suprafata primei serpentine (mp)
2.7
Suprafata serpentinei a doua (mp)
1.6
3138162321206
100 Produse

Înființată în 1972 de Ercole Cordivari, compania Cordivari este unul dintre cei mai importanți producători din industria italiană de încălzire și instalații sanitare. Compania este specializată în producerea radiatoarelor, rezervoarelor, vaselor cilindrice, sistemelor termice solare, sistemelor de coșuri, containerelor alimentare și finisării metalelor. Datorită managementului înalt calificat, cercetării constante pentru inovație și politicii companiei orientate puternic către client, Cordivari are un angajament continuu în atingerea Satisfacției Clienților.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.