Boiler electric Regent NTS 15 , 15 L -3100484

Stoc suficient
335,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Boiler Regent Ariston cu o capacitate de 15 litri. Boilerul mentine in mod eficient temperatura constanta a apei calde menajere. Este protejat de un strat de email impotriva coroziunii si de un anod de magneziu impotriva perforarii rezervorului. In acest fel, intregul produs prezinta durabilitate si eficienta.

Boilerul electric Regent REG 15 EU, cu o capacitate de 15 litri este un produs de o calitate superioara datorita componentelor de inalt standard folosite. Mai mult, tratamentul de vetroportelanare efectuat in cuptor la temperaturi de 850°C asigura protectia absoluta a rezervorului impotriva socurilor  si a coroziunii. Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari asigura produsului, de asemenea, o durata lunga de viata.   Prezentare generala boiler electric Regent REG 15 EU 15 Litri  Boilerul electric Ariston Regent REG 15 EU  are izolatia realizata din spuma poliuretanica care garanteaza un consum mic de energie si reducerea pierderilor termice. Datorita dimensiunilor reduse se poate monta foarte aproape de zona de interes si astfel se reduce consumul energetic necesar pentru traiectul apei pe conductele lui. Se poate monta si sub chiuveta.

Avantajele boilerului electric Regent REG 15 EU 15 Litri

-Sistemul usor de reglare a temperaturii.

-Dimensiuni compacte si aspect estetic 

-Izolatie cu spuma poliuretanica ecologica de inalta densitate

-Anod de magneziu -certificat ISO 9001   

Recomandare accesorii  pentru functionare si instalare corecta   Pentru a beneficia de boilerul electric Regent REG 15 EU 15 litri pe o durata mare de timp va recomandam sa folositi la instalarea acestui boiler un filtru Y si un filtru magnetic anticalcar.   Filtrul Y are rolul de a opri impuritatile, particulele mari de mizerie ce se gasesc in apa rece care intra in boiler si care pot defecta sau altera performantele produsului.   Filtrul magnetic anticalcar are rol important in protejarea rezistentei electrice a boilerului la depunerile de calcar. Depunerile de calcar distrug rezistenta electrica a boilerului si duc la cresterea consumului electric. Depunerile de calcar nu fac obiectul garantiei la nici un boiler indiferent de producator. Aceste accesorii se cumpara separat si nu sunt incluse in pretul boilerului. 

Dimensiune
360x360x300
Greutate (kg)
9.2
Tensiunea de alimentare (V)
230
Capacitate (litri)
15
Putere (W)
1200
Dispersia termica la 65 grdC (kWh/24h)
0.53
Timp de incalzire
44 min
3100484
100 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.