Boiler electric Regent NTS 50 , 50 L -3201056

Stoc suficient
470,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Boiler Regent Ariston cu o capacitate de 50 litri. Boilerul mentine o temperatura constanta pentru o cantitate mare de apa calda menajera. Elementele de incalzire ale boilerului sunt protejate de un anod de magneziu, impotriva perforarii. Acest aspect ii asigura o eficienta sporita. In plus, supapa de siguranta cu care este prevazut, ii previne cresterea presiunii din interiorul boilerului.

Boilerul electric Regent NTS 50 1,5K (RE), cu o capacitate de 50 litri este un produs de o calitate superioara datorita componentelor de inalt standard folosite. Mai mult, tratamentul de vetroportelanare efectuat in cuptor la temperaturi de 850°C asigura protectia absoluta a rezervorului impotriva socurilor  si a coroziunii. Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari asigura produsului, de asemenea, o durata lunga de viata. Prezentare generala boiler electric Regent NTS 50 1,5K (RE) - 50 Litri  Boilerul electric Ariston Regent NTS 50 1,5K (RE) are izolatia realizata din spuma poliuretanica care garanteaza un consum mic de energie si reducerea pierderilor termice. Se poate monta si orizontal.

Avantajele boilerului electric Regent NTS 50 Litri sunt:

-Sistemul usor de reglare a temperaturii.

-Dimensiuni compacte si aspect estetic 

-Izolatie cu spuma poliuretanica ecologica de inalta densitate -Anod de magneziu

-certificat ISO 9001 

  Recomandare accesorii  pentru functionare si instalare corecta   Pentru a beneficia de boilerul electric Regent NTS 50 1,5K (RE) 15 litri pe o durata mare de timp va recomandam sa folositi la instalarea acestui boiler un filtru Y si un filtru magnetic anticalcar.   Filtrul Y are rolul de a opri impuritatile, particulele mari de mizerie ce se gasesc in apa rece care intra in boiler si care pot defecta sau altera performantele produsului.   Filtrul magnetic anticalcar are rol important in protejarea rezistentei electrice a boilerului la depunerile de calcar. Depunerile de calcar distrug rezistenta electrica a boilerului si duc la cresterea consumului electric. Depunerile de calcar nu fac obiectul garantiei la nici un boiler indiferent de producator. Aceste accesorii se cumpara separat si nu sunt incluse in pretul boilerului.  

Greutate (kg)
17
Tensiunea de alimentare (V)
230
Capacitate (litri)
50
Putere (W)
1200
Dispersia termica la 65 grdC (kWh/24h)
0.96
Timp de incalzire
2 h : 25 min
3201056
100 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.