Boiler electric Regent NTS 80 , 80 L -3201057

Stoc suficient
530,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Boiler Regent cu capacitate de 80 litri. Acest tip de boiler mentine eficient o temperatura constanta pentru cantitatea de apa calda menajera pe care o depoziteaza. Elementele sale de incalzire sunt protejate de un anod de magneziu care protejeaza rezervorul de perforare. Impotriva coroziunii intregul boiler este protejat de un strat de email. Produsul este conceput in asa fel incat sa promita eficienta si durabilitate.

DURABILITATDEA PRODUSULUI ESTE GARANTATA DE:

Elementele de incalzire: fabricate din 99,9% cupru pur conform standardului IS:4159. Elementul de incalzire este protejat printr-un anod de magneziu, impotriva perforarii rezervorului. 

Protectie strat email: este o acoperire exclusiva care izoleaza complet otelul de apa. Aceasta tehnologie previne coroziunea din interiorul boilerului imbunatatind astfel durabilitatea aparatului.

Supapa de siguranta inclusa: previne cresterea presiunii din interiorul boilerului ca urmare a maririi volumului apei in timpul incalzirii, evitand ruperea rezervorului. Supapa este setata la 8 BAR.

CARACTERISTICI:

Rezervor cu strat de protectie din email aplicat la temperaturi de 850°C

Izolatie groasa: din poliuretan cu densitate ridicata ce garanteaza consum scazut de energie

Anod de magneziu mare

Reglaj temperatura: controlerul mecanic permite cu usurinta setarea temperaturii dorite

Fabricate in Italia

Dimensiune
758x450x450
Greutate (kg)
22.3
Tensiunea de alimentare (V)
230
Capacitate (litri)
80
Putere (W)
1200
Dispersia termica la 65 grdC (kWh/24h)
1.22
Timp de incalzire
3 h : 52 min
3201057
100 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.