Boiler electric Regent NTS 100 , 100 L -3201058

Stoc suficient
569,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Boiler Regent cu capacitate de 100 litri. O cantitate majora de apa calda menajera poate fi mentinuta la o temperatura constanta de acest boiler. Este prevazut cu elemente de incalzire protejate sa nu perforeze rezervorul, printr-un anod de magneziu. Un strat de email asigura protectia impotriva coroziunii si o supapa de siguranta stopeaza cresterea presiunii in interiorul boilerului.

Produsul este realizat cu scopul de a oferi eficienta si durabilitate.

Boilerul electric Regent NTS 100 1,5K (RE), cu o capacitate de 100 litri este un produs de o calitate superioara datorita componentelor de inalt standard folosite. Mai mult, tratamentul de vetroportelanare efectuat in cuptor la temperaturi de 850°C asigura protectia absoluta a rezervorului impotriva socurilor  si a coroziunii. Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari asigura produsului, de asemenea, o durata lunga de viata.   Prezentare generala boiler electric Regent NTS 100 1,5K (RE) - 100 Litri  Boilerul electric Ariston Regent NTS  are izolatia realizata din spuma poliuretanica care garanteaza un consum mic de energie si reducerea pierderilor termice. Se poate monta si orizontal.

Avantajele boilerului electric Regent NTS 100 1,5K (RE)- 100 Litri sunt:

-Sistemul usor de reglare a temperaturii.

-Dimensiuni compacte si aspect estetic 

-Izolatie cu spuma poliuretanica ecologica de inalta densitate

-Anod de magneziu -certificat ISO 9001   

Recomandare accesorii  pentru functionare si instalare corecta   Pentru a beneficia de boilerul electric Regent NTS 100 1,5K (RE) - 100 Litri pe o durata mare de timp va recomandam sa folositi la instalarea acestui boiler un filtru Y si un filtru magnetic anticalcar.   Filtrul Y are rolul de a opri impuritatile, particulele mari de mizerie ce se gasesc in apa rece care intra in boiler si care pot defecta sau altera performantele produsului.   Filtrul magnetic anticalcar are rol important in protejarea rezistentei electrice a boilerului la depunerile de calcar. Depunerile de calcar distrug rezistenta electrica a boilerului si duc la cresterea consumului electric. Depunerile de calcar nu fac obiectul garantiei la nici un boiler indiferent de producator. Aceste accesorii se cumpara separat si nu sunt incluse in pretul boilerului.

Dimensiune
910x540x360
Greutate (kg)
26
Tensiunea de alimentare (V)
230
Capacitate (litri)
100
Putere (W)
1500
Dispersia termica la 65 grdC (kWh/24h)
1.39
Timp de incalzire
3h : 52 min
3201058
100 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.