Cazan Adarad SolidMax 4 -17 kw

Indisponibil momentan
0,00 RON

Cazan pe combustibil solid alcătuit din elemente de fontă pentru prepararea agentului termic pentru instalaţii de încălzire centrală de medie temperatură. 

Avantaje 

rezistenţă deosebită anticorozivă 

trei căi de fum 

izolaţie completă corp cazan cu vată minerală caşerată 

asamblare rapidă 

curăţire şi întreţinere simplă 

regulator tiraj, termometru şi accesorii pentru curăţire incluse 

Datorita corpului din fontă executat printr-o tehnologie flexibilă de turnare, cazanul ADARAD este foarte rezistent la coroziune. Coroziunea este mai accentuată când temperatura returului şi a gazelor de ardere evacuate este scăzută, respectiv când combustibilul încărcat are conţinut ridicat de apă. 

Construcţia particulară cu trei căi de fum a cazanelor ADARAD asigură eficienţă superioară comparativă cu produsele similare de pe piaţă, prin faptul că prin coş se emit cantităţi mai reduse de gaze nocive, la temperaturi mai scăzute. Acest aspect are ca rezultat economie de energie/combustibil. 

Pentru a preveni formarea condensului acid în cazan şi a mări în acest fel durata de viaţă al cazanului, dar şi pentru a obţine o funcţionare eficientă trebuie respectată condiţia de bază, de a menţine temperatura în returul cazanului peste 50°C. În acest scop este obligatorie montarea ansamblului de ridicare a temperaturii pe retur, termoventil cu 3 căi sau pompă de recirculare. 

Dimensiune
1070x520x470
Putere (KW)
17
Greutate (kg)
235
Presiunea maxima (bar)
3
Temperatura maxima a apei (grd C)
100
Dunatech 4 -17 kw
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.