Cazan Viessmann Vitoligno 100- S de 30 Kw – V10A002

Indisponibil momentan
0,00 RON

Vitoligno 100-S este un cazan pe combustibil solid cu funcţionare pe principiul gazeificării lemnului. Camera de încărcare foarte voluminoasă asigură intervale lungi între alimentări şi o autonomie de funcţionare foarte mare. Uşa mare de acces permite încărcarea cu uşurinţă a cazanului cu masa lemnoasă, chiar prin partea frontală. Prin absorbţia oxigenului din camera de încărcare se obţine o combustie avansată a bucătilor de lemn. Gazele de lemn astfel obţinute sunt absorbite de către ventilatorul de absorbţie în camera de ardere căptuşită cu zidărie din siliciu-carbid. Aici, aportul de aer secundar, la temperaturi înalte, contribuie la arderea săracă în emisii de substanţe poluante.

Vitoligno 100–S are o camera de íncarcare mare, putând fi alimentat cu bucăţi de lemn cu o lungime de până la 50 centimetri. Cu un volum de umplere de până la 353 litri, timpii de aşteptare până la realimentare se pot întinde la peste 8 ore.

Este în aceeaşi măsură adecvat pentru construcţii noi şi modernizări, cât şi pentru case unifamiliale. În tandem cu un cazan pe gaz sau combustibil lichid, Vitoligno 100–S preia alimentarea de bază cu agent termic şi apă caldă. De abia la temperaturi extrem de scăzute se vor cupla şi cazanele convenţionale.

Avantaje:

- Randament ridicat si temperatura scazuta a gazelor evacuate;

- Ventilator de absorbtie performant;

- Camera de ardere cu captuseala din siliciu-carbid;

- Realizeaza independenta de gaz si combustibilii lichizi;

- Camera de incarcare mare pentru lemne de foc cu o lungime de pana la 50 [cm];

- Intervale de realimentare lungi;

- Operare bivalenta pentru prepararea apei calde;

- Cazan cu pereti de 8 [mm] grosime;

- Montare rapida.

Material
otel
Dimensiune
1390x700x1373
Putere (KW)
30
Greutate (kg)
595
Tensiunea de alimentare (V)
230
Racord gaze arse (mm)
150
Randament combustibil %
90.5
Temperatura de lucru (grd C)
95
Presiunea de lucru (bar)
3
Presiunea de proba (bar)
4.5
Volum apa din cazan (litri)
110
Volum camera de ardere (litri)
120
V10A002

Viessmann este unul dintre principalii producători de echipamente de încălzire la nivel mondial care deține în Europa cea mai bine vândută marcă de cazane de pardoseală[1]. Compania a fost înființată în Germania în anul 1917 de către Johann Viessmann și este condusă în prezent de Martin Viessmann, nepotul fondatorului[1]. Viessmann are unități de producție în Europa și America de Nord[2].

via: WIKIPEDIA

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.