Centrala MOTAN K PLUS 24 KW, kit de evacuare inclus

Stoc suficient
2.440,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Motan KPlus 24 kw este o centrala conventionala moderna si compacta care functioneaza cu gaz natural, cu doua schimbatoare de caldura, destinata incalzirii spatiilor de locuit si prepararii de apa calda menajera.

Centrala este prevazuta cu o serie de caracteristici tehnice de ultima generatie, ce vor aduce o serie de beneficii in utilizare:

supapa de siguranta la suprapresiune - protejeaza centrala la presiuni mai mari de 3 bar;

senzor de temperatura a apei pe instalatia de termoficare;

presostat de aer care sesizeaza lipsa evacuarii gazelor arse;

termostat de siguranta la supratemperatura pentru schimbatorul de caldura;

placa electronica pentru comanda si controlul elementelor de executie;

sistem performant de autodiagnosticare;

functie de protectie antiinghet;

prevenire a depunerilor de calcar;

functia antiblocare pompa cu actiune la fiecare 24 h.

Centrala Motan KPlus are dimensiuni compacte (700 x 436 x 306 mm), adaptandu-se in orice locuinta.

Culoare
Alb
Dimensiune
700x436x306
Putere (KW)
24
Combustibil
Gaz
Greutate (kg)
31
Tensiunea de alimentare (V)
230
Presiunea maxima (bar)
3
Racord gaze arse (mm)
60/100
K PLUS 24 KW
100 Produse

KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie, sucursala VADURI, producător al centralelor termice MOTAN este o companie naţională, parte componentă a Grupului Kober, grup industrial puternic, cu valori comerciale bine cotate.

   Începând din ianuarie 2000 producem utilaje pentru industria chimică, asigurând suport tehnic pentru fabrica de vopsele Kober, iar din aprilie 2002 principala activitate este proiectarea, producerea şi vânzarea echipamentelor de încălzire. Cunoaştem bine nevoia de confort din locuinţe şi varietatea de cerinţe, şi din acest motiv dezvoltăm produse şi servicii de înaltă calitate, care să asigure rezolvarea lor. Dorim să devenim un partener strategic pentru toţi colaboratorii noştri astfel încât împreună să oferim clienţilor un larg portofoliu de produse şi servicii de înaltă tehnologie, utile pentru societate. Suntem singurii producători de centrale termice din ROMANIA și ne dezvoltăm proiectele după know how propriu. Investim bugete importante în Cercetare și Proiectare pentru îmbunătățirea continuă a produselor și tehnologiilor de fabricație.

   Principalele noastre produse, centralele termice marca MOTAN, oferă confort, siguranţă, calitate şi fiabilitate la preţuri atractive. Costurile reduse de întreţinere şi consumul redus de gaz şi energie electrică, fac din aceste centrale un produs necesar în orice locuinţă. Utilizatorii finali îşi economisesc banii şi protejează mediul înconjurator.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.