Centrala ARCA POCKET 28 F, Kit de evacuare inclus

Indisponibil momentan
3.050,00 RON

Arca Pocket este o centrala termica murala cu tiraj fortat, cu functionare pe gaz metan sau GPL, pentru incalzire si prepararea apei calde menajere. Centrala termica este dotata cu circuit electronic cu microprocesor incorporat si controlul functiilor centralei, protectie anti-inghet si anti-blocare.

Grupul hidraulic este realizat din bronz si este prevazut cu robinet de incarcare si by-pass automat. Schimbatorul apa-apa este cu 12 placi si ofera astfel o productie de apa sanitara in cantitate mare si cu o rezistenta remarcabila la depunerile de calcar. Arderea este asigurata de un singur electrod de aprindere - ionizare, asezat pe un arzator cu 13 rampe si 10 secunde timp de securitate la aprindere, garanteaza maxima eficacitate de pornire. Randamentul de ardere este de peste 92%

Culoare
Alb
Dimensiune
700x400x300
Putere (KW)
29.3
Combustibil
Gaz
Greutate (kg)
43
Tensiunea de alimentare (V)
220
Presiunea maxima (bar)
3.0
Racord gaze arse (mm)
60/100
ARCA POKET 28 F

Numele AR.CA derivează de la inițialele numelui Armando Cavallini, născut în 1932, cel care a fondat AR.CA. care este înca prezent in firmă si care a dat o importantă contribuție la istoria încălzirii în Italia începând din 1951, la început ca și angajat al unei firme de centrale termice industriale cu sediul la Mantova și continuând în 1971 prin fondarea, împreuna cu alți asociați, a unei firme producatoare de centrale termice pentru uz civil.

AR.CA nu traieste din publicitate ci din referintele propiilor  clienti  a caror parere transmisa din vorba in vorba a permis o evoluţie progresiva a firmei şi o consolidare a imaginii produsului şi a credibilitatii firmei.

Importanta clientului a fost si va fi unicul si adevaratul motor al continuitatii firmei.

O profunda multumire celor peste 460.000 clienti din lume care ne-au preferat. 

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.