Centrala Chaffoteaux PIGMA GREEN 25EU,kit de evacuare inclus

Stoc suficient
3.030,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Centrala termica in condensatie Chaffoteaux Pigma Green Evo 25 aduce avantaje financiare deoarece permite sa atinga un nivel de inteligenta de pana la 109%. In plus serviciile profesioniste de control si service ale gamei Chaffoteaux va asigura un nivel mai inalt de confort. Centrala termica in condensatie Chaffoteaux Pigma Green Evo 25 oferta solutii pentru incalzirea si producerea de apa calda care integreaza cele mai recente inovatii tehnologice in domeniul protectiei mediului si economiei de energie.

Tehnologia condensarii devine in prezent din ce in ce mai cunoscuta. Utilizarea unei centrale in condensare poate reduce consumul de gaz cu pana la 35%* fata de o centrala conventionala, acest lucru insemnand o reducere imediata a cheltuielilor pentru utilizator. Alegerea unei centrale in condensare este cea mai buna modalitate de a economisi bani si de a proteja mediul inconjurator, tehnologia condensarii avand un impact redus asupra mediului (-75% emisii de NOx si CO ). Astfel, iti poti 2 imbunatati stilul de viata, fara a renunta la confortul termic. 

ANGAJAMENT PENTRU CONFORT SI EFICIENTA 

chaffoteaux a reusit intotdeauna sa imbine cu succes tehnologia confortului cu aceea a eficientei energetice. Acestia sunt cei doi piloni ai cercetarilor noastre care ne inspira in dezvoltarea produselor cu eficienta inalta, fara nici un compromis pentru confortul utilizatorului final. Cu gandul la mediu si la clientii nostri cautam in mod constant noi solutii, iar Inoa Green este un exemplu in acest sens. Pentru Chaffoteaux, eficienta energetica nu inseamna doar respect pentru mediu, ci si reducerea cheltuielilor utilizatorului. Astfel, departamentul nostru de cercetare continua sa investeasca in tehnologia condensarii complete si reale. 

CONFORT SANITAR

Schimbător de căldură cu plăci din oţel inox.

Notă confort 3 stele pentru apă caldă menajeră în conformitate cu standardul EN 13203.

Debit apă caldă menajeră de la 14.2 la 19,3 15 l/min, cu Δt = 25°C.

Producţie ACM controlată de o turbină pentru satisfacerea consumurilor neaşteptate.

Funcţie confort programabilă.

CONFORT TERMIC

Evaluare eficienţă ardere 3 stele în conformitate cu standardul EN 92/42 (modelele FF).

Proiectată pentru integrare într-un sistem de încălzire prin EBUS2 (solar, module hidraulice, accesorii control modulare).

Funcţie SRA ce permite reglarea automată a sistemului pentru a atinge încălzirea optimă în toate condiţiile de mediu.

Ecran LCD cu iluminare fundal pentru vizualizare istoric, moduri operare şi temperaturi, auto-diagnostic.

Funcţie anti-îngheţ.

CONFORT INSTALARE ŞI OPERARE

Integrabil cu Expert Control: termoreglare climatică nouă şi intuitivă pentru managementul a 3 circuite, în funcţie de temperatura camerei şi/sau cea externă, pentru confort sporit şi economie de energie.

Cablare electrică nouă şi intuitivă.

Punere în funcţiune mai uşoară: funcţie aerisire automată şi reglare ardere, cu acces direct.

Întreţinere simplificată: toate componentele pot fi accesate prin partea frontală.

ECONOMIE DE ENERGIE ŞI RESPECT FAŢĂ DE MEDIU

Economie de energie de până la 23% datorită conectării cu Easy Control şi funcţiei SRA.

Economie de energie de până la 35% datorită conectării cu Easy Control şi funcţiei SRA, sondei externe şi panoului radiant.

40% reducere pentru emisiile de CO2 (comparativ cu o centrală tradiţională).

Culoare
Alb
Dimensiune
745x400x307
Putere (KW)
25
Combustibil
Gaz
Greutate (kg)
32
Tensiunea de alimentare (V)
230
Presiunea maxima (bar)
3.0
Racord gaze arse (mm)
60/100
PIGMA GREEN 25EU
100 Produse

Ariston Thermo este o companie italiană producătoare de echipamente destinate încăl­zirii: centrale de încălzire, boilere electrice, pompe de căldură, încălzire solară și alte produse de gen.

În anul 2014, compania a avut o cifră de afaceri de 1,3 miliarde euro.[1]

Principalele game de produse comercializate de Ariston Thermo în România sunt centralele termice (pondere – 65%), boilerele electrice (pondere – 25%), în timp ce 10% este asigurată de pompele de căldură și panourile solare.[2]

Cifra de afaceri în 2014: 24,5 milioane de euro [1]

via: WIKIPEDIA

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.