Centrala ARISTON CLAS ONE SYSTEM 24 - doar incalzire - kit de evacuare inclus

Stoc suficient
3.615,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Noua centrala termica Clas One System 24 EU 24 KW este o centrala termica murala in condensare, cu functionare pe gaz, dispune de tehnologia ONE de condensare, avand un schimbator de caldura din inox-otel nou si pantentat XtraTech. Acest schimbator de caldura este protectat pentru a garanta fiabilitate si are o putere termica utila de 24 kW.Centrala Clas One este destinata numai pentru incalzirea locuintelor, pentru prepararea de apa calda menajera este necesara instalarea unui boiler indirect. Cu un raport de modulare de 1:7 si o pompa complet modulanta, puterea centralei este reglata in functie de necesarul efectiv de caldura, astfel consumul de energie este mic, iar eficienta sezoniera de pana la 94%.

Putere (KW)
  • 24
  • 30
  • 35

Schimbator de caldura otel-inox nou, patentat Ariston - XtraTech

Noul schimbator de calruda patentat XtraTech este inima Tehnologiei Condensarii One, fiind construit din inox-otel pentru a garanta performanta pe intreaga durata de viata, dar si o economie de energie de pana la 35%. Acest schimbator de caldura realizat din materiale rezistente, componentele principale sunt dezvoltate pentru conditii extreme de lucru si este proiectat pentru a imbunatati eficienta transferului de caldura si a debitului de agent termic.  

Avantajele schimbatorului de caldura Ariston XtraTech

Solutie exclusiva branduita si patetata Ariston

Fiabilitate imbunatatita: sectiunea tevilor din schimbatorul de caldura a fost marit cu 142%, astfel sunt reduse problemele obstructive si scaderea pierderilor de sarcina.

Fiabilitatea, intretinerea si durata de viata sunt aliniate la solutia actuala

Aplicatii sporite:  pierderi de saricina mai mici ceea ce duce la asigurarea unui debit marit in instalatii ; usurinta in instalare.

Eficienta maxima

Centrala termica Ariston Clas One System – prin noua tehnologie a condensarii si accesoriile de termoreglare ridica eficienta si performantele pentru a se incadra in Clasa Energetica A.

Confort deplin

Un set unic si invoativ de functii Smart ce iti asigura o functionare stabila, usurinta in utilizare si posibilitatea de a satisface toate nevoile.

Functii centrala termica Clas One System 24 EU 24 KW

Functia Auto – permite reglarea automata a incalzitii in functie de trei senori interni si unul exterior

Functia Confort -  reducere timpul de incalzire a apei calde menajere

Eficienta absoluta

Pana la 94% eficienta sezoniera, capabila sa atinga clasa energetica A

Raport de modulare 1:7 pentru un consum mai precis de energie, puterea este reglata in functie de necesarul efectiv de caldura 

Limitarea ciclurilor on-off

Conectivitate Smart

Pregatita pentru telecomanda Ariston Net ( se achizitioneaza separat, nu este inclusa in pretul centralei )

Tehnologie BusBrigeNet - conecteaza mai rapid interfata sistemului, centrala si celelalte componente

Hi-Tech Look

Ecran LCD cu meniu intuitiv din care puteti seta usor temperatura dorita sau activarea functiilor.

Culoare
Alb
Dimensiune
745x400x315
Putere (KW)
24
Combustibil
Gaz
Greutate (kg)
29.7
Tensiunea de alimentare (V)
230
Presiunea maxima (bar)
3.0
Racord gaze arse (mm)
60/100
CLAS ONE SYSTEM 24 - 3301030
70 Produse

Ariston Thermo este o companie italiană producătoare de echipamente destinate încăl­zirii: centrale de încălzire, boilere electrice, pompe de căldură, încălzire solară și alte produse de gen.

În anul 2014, compania a avut o cifră de afaceri de 1,3 miliarde euro.[1]

Principalele game de produse comercializate de Ariston Thermo în România sunt centralele termice (pondere – 65%), boilerele electrice (pondere – 25%), în timp ce 10% este asigurată de pompele de căldură și panourile solare.[2]

Cifra de afaceri în 2014: 24,5 milioane de euro [1]

via: WIKIPEDIA

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.