Centrala termica BERETTA EXCLUSIVE GREEN 35 RSI

Indisponibil momentan
0,00 RON

EXCLUSIVE GREEN 35 RSI este o centrală murală în condensaţie pentru producerea agentului termic oferind posibilitatea mai multor configuraţii de conectare şi utilizare.

Varianta A: doar încălzire. Aparatul nu furnizează ACM.

Varianta B: doar încălzire, racordat la un boiler gestionat de un termostat. Termostatul de pe boiler comandă cererea de agent termic pentru prepararea ACM.

Varianta C: doar încălzire, racordare cu un boiler gestionat de o sondă de temperatură (trebuie comandat separat). În cazul în care boilerul nu este Beretta verificaţi ca sonda NTC să deţină următoarele caracteristici: la 25°C – 10k?, B3435 +/- 1%

Tehnologia

Schimbătorul în condensaţie reprezintă punctul forte din punct de vedere tehnologic al gamei Exclusive GREEN.

Schimbătorul este realizat dintr-un tub continuu de aluminiu, fără suduri obţinut printr-un proces de producţie inovator.

Conductivitatea ridicată a aluminiului, de 14 ori mai ridicată decat cea a oţelului, garantează o uniformitate majoră în distribuţia temperaturii, prezentând avantajul de a nu crea puncte de supraîncălzire şi, în consecinţă, o durată mai mare de funcţionare a schimbătorului.

Mai mult, aluminiul oferă o rezistenţă ridicată împotriva coroziunii.

Arhitectura tubului continuu (circuit în serie) permite obţinerea unor secţiuni mari pentru trecerea apei prin schimbător cu avantajul de a avea pierderi scăzute de sarcină şi de a preveni depunerea calcarului şi a impurităţilor pe suprafaţa de schimb termic.

Ecologie şi economie de energie

Exclusive GREEN oferă simultan un randament energetic ridicat, consumuri scăzute de gaz şi emisii

poluante reduse. Arzătorul premix optimizează amestecul de ardere reducând emisiile de noxe la valori care plasează Exclusive GREEN în clasa cea mai inaltă, Clasa 5, conform Directivei Europene EN 677; valorile măsurate de NOx situânduse sub limitele prevăzute de 70 mg/kWh care sunt specifi ce Clasei 5.

Randamentele ridicate sunt sinonime cu consumul redus de combustibil.

Noul schimbător în condensaţie, inovator, din aluminiu, permite gamei Exclusive GREEN să recupereze o bună parte din căldura gazelor de ardere, reducând pierderile la coş. Totodată se recuperează şi o bună parte din căldura latentă rezultată din condensarea vaporilor de apă prezenţi în gazele de ardere, ajungând la o valoare de randament energetic **** conform Directivei Europene CEE 92/42 (randament până la 25-30% în plus faţă de o centrală termică „tradiţională”).

Simplitatea confortului

Panoul electronic este creierul centralei. Simplu şi intuitiv, permite, prin gesturi uşoare, reglarea parametrilor centralei şi activarea numeroaselor funcţii.

Un display amplu, pe bază de cristale lichide, vizualizează toate informaţiile importante.

Rotind selectorul se afişează in mod uşor şi intuitiv temperatura apei de încălzire şi a apei calde de uz

menajer.

Simpla apăsare a unei taste permite alegerea confortului dorit.

Şi atunci când centrala o cere, prin apăsarea unei taste se activează funcţia de Reumplere automată

a instalaţiei.

Panoul integrează funcţia de Termoreglare, care împreună cu sonda externă (dotare de serie) permite reglarea automată a temperaturii agentului termic în funcţie de temperatura exterioară.

Sistem de termoreglare

Exclusive GREEN este dotată, din fabricaţie, cu sistemul de termoreglare climatică.

Controlul termoreglării este integrat în panoul electronic, făcând astfel suficientă racordarea sondei externe (dotare de serie) pentru activarea funcţiei de reglare climatică.

Sistemul de termoreglare adaptează funcţionarea centralei pentru a obţine confortul optim de încălzire cu o economie maximă în funcţie de variaţile climatice externe.

Termoreglarea dispune de multiple curbe climatice care sunt deja reglate, având posibilitatea de a o

alege pe cea mai potrivită.

Odată efectuată alegerea curbei climatice, instalatorul o poate selecta direct de pe panoul de control.

Mai mult, sistemul de termoreglare oferă utilizatorului posibilitatea de a regla ulterior confortul în funcţie de curba climatică aleasă: prin simpla rotire a selectorului temperaturii de încălzire de pe panou, se poate modifica nivelul de confort al încălzirii în funcţie de exigenţele personale într-un interval de la +5 la -5 (10 trepte) faţă de poziţia de bază.

Sistemul S.A.R.A. Booster

Exclusive GREEN integrează sistemul SARA Booster (Sistem de autoreglare a temperaturii ambientale) care permite atingerea rapidă a temperaturii dorite.

Sistemul S.A.R.A. Booster este activ în poziţie IARNĂ CONFORT.

În cazul în care mediul ambiental se află în cerere de căldură, temperatura de tur creşte automat la fiecare 10 minute cu 5°C, pentru a reduce astfel timpul de răspuns.

Reîncărcare uşoară a instalaţiei

Prima centrală termică cu un nou sistem de reîncărcare automat.

Datorită unui dublu control al presiunii, întrerupe automat umplerea dacă sesizează pierderi la nivelul instalaţiei, cu scopul de a nu agrava pierderile.

Vă anunţă când este necesar să reîncărcaţi instalaţia, înainte ca presiunea să scadă sub nivelul de blocare.

Reîncărcarea instalaţiei nu a fost niciodată mai simplă

Culoare
Alb
Dimensiune
845x453x368
Putere (KW)
35
Greutate (kg)
43
Tensiunea de alimentare (V)
230
Presiunea maxima (bar)
3
BERETTA EXCLUSIVE GREEN 35 RSI

Specialiștii în încălzire rezidențială de peste patruzeci ani.

Excelență și inovație, dintotdeauna, pentru confortul din milioane de cămine din întreaga lume.

Recunoscută ca lider în sectorul încălzirii rezidențiale; misiunea noastră în curs de desfășurare este de a dezvolta produse și soluții inovatoare care să satisfacă nevoile globale. Timp de aproape 50 de ani, Beretta produce centrale cu gaze pe perete și a câștigat o reputație de invidiat pentru performanță și fiabilitate; marca Beretta este acum sinonimă cu calitatea și distincția în întreaga lume.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.