Centrala Viessmann Vitodens 050-W 24KW – kit de evacuare inclus

Stoc suficient
3.460,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Unul dintre produsele de top ale brandului Viessmann este centrala termica Vitodens 050 W 24 kw BPJD052, o solutie de incalzire a locuintelor , care este orientata catre maxima eficientizare a consumului si pe returnarea unui randament termic care atinge valori cuprinse intre 97,1 % si 108, 3%.

Aceasta centrala de 24 kW este utilizata pentru incalzire si preparare de apa calda menajera cu preparator instantaneu de apa calda menajera integrat.

Putere (KW)
  • 24

Avantajele achizitionarii centralei Vitodens 050 W-24 kw sunt : pretul atractiv, economica , silentioasa si usor de utilizat 

Profitați de aceste avantaje

Centrală murală în condensație pe gaz la un preț foarte atractiv

Domeniul de modulație 1:4

Pompă de circulație de mare eficiență, foarte economică

Silențios si cu dimensiuni compacte

Gama cuprinzătoare de accesorii compatibile

Recomandat pentru construcții noi si pentru modernizări

Clasa de eficiență energetică: A

Schimbător de căldură de înaltă calitate

Schimbătorul de căldură Inox-Radial din oţel inoxidabil transformă eficient energia utilizată în căldură. Randamentul său se ridică la 97 % (Hs). În consecinţă, arzătorul cilindric din oţel inoxidabil are un consum redus de gaz. Urmarea sunt emisiile de CO2 mai reduse, precum şi protejarea mediului înconjurător.

Tastele uşor de operat permit o setare rapidă a temperaturii agentului termic şi a apei calde menajere. Afişarea regimurilor de funcţionare şi a temperaturilor se realizează pe un display digital.

Culoare
Alb
Dimensiune
350x400x707
Putere (KW)
24
Combustibil
Gaz
Greutate (kg)
35
Tiraj
Fortat
Preparare apa calda
Instant
Tensiunea de alimentare (V)
240 V
Temperatura maxima (C)
80
Presiunea maxima (bar)
3
Racord gaze arse (mm)
60/100
BPJD052
100 Produse

Viessmann este unul dintre principalii producători de echipamente de încălzire la nivel mondial care deține în Europa cea mai bine vândută marcă de cazane de pardoseală[1]. Compania a fost înființată în Germania în anul 1917 de către Johann Viessmann și este condusă în prezent de Martin Viessmann, nepotul fondatorului[1]. Viessmann are unități de producție în Europa și America de Nord[2].

via: WIKIPEDIA

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.