Centrala Viessmann Vitodens 050-W 33 KW – kit de evacuare inclus

Stoc suficient
4.399,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

·       Unul dintre produsele de top ale brandului Viessmann este centrala termica Vitodens 050 W 33 kw BPJD053, o solutie de incalzire a locuintelor , care este orientata catre maxima eficientizare a consumului si pe returnarea unui randament termic care atinge valori cuprinse intre 97,1 % si 108, 3%.

·       Aceasta centrala de 33 kW este utilizata pentru incalzire si preparare de apa calda menajera cu preparator instantaneu de apa calda menajera integrat.

·       Avantajele achizitionarii centralei Vitodens 050 W-33 kw sunt : pretul atractiv, economica , silentioasa si usor de utilizat 

Putere (KW)
  • 33

Profitați de aceste avantaje

§  Centrală murală în condensație pe gaz la un preț foarte atractiv

§  Domeniul de modulație 1:4

§  Pompă de circulație de mare eficiență, foarte economică

§  Silențios si cu dimensiuni compacte

§  Gama cuprinzătoare de accesorii compatibile

§  Recomandat pentru construcții noi si pentru modernizări

§  Clasa de eficiență energetică: A

Schimbător de căldură de înaltă calitate

Schimbătorul de căldură Inox-Radial din oţel inoxidabil transformă eficient energia utilizată în căldură. Randamentul său se ridică la 97 % (Hs). În consecinţă, arzătorul cilindric din oţel inoxidabil are un consum redus de gaz. Urmarea sunt emisiile de CO2 mai reduse, precum şi protejarea mediului înconjurător.

Tastele uşor de operat permit o setare rapidă a temperaturii agentului termic şi a apei calde menajere. Afişarea regimurilor de funcţionare şi a temperaturilor se realizează pe un display digital.

 

Culoare
Alb
Dimensiune
350x400x707
Putere (KW)
33
Combustibil
Gaz
Greutate (kg)
37
Tiraj
Fortat
Preparare apa calda
Instant
Tensiunea de alimentare (V)
240 V
Presiunea maxima (bar)
3
Racord gaze arse (mm)
60/100
BPJD053
100 Produse

Viessmann este unul dintre principalii producători de echipamente de încălzire la nivel mondial care deține în Europa cea mai bine vândută marcă de cazane de pardoseală[1]. Compania a fost înființată în Germania în anul 1917 de către Johann Viessmann și este condusă în prezent de Martin Viessmann, nepotul fondatorului[1]. Viessmann are unități de producție în Europa și America de Nord[2].

via: WIKIPEDIA

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.