Centrala Vitodens 100-W 26KW combi – kit de evacuare inclus

Stoc suficient
4.489,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Centrala termica in condensare cu tiraj fortat combi pe combustibil cu putere de 26 kW pentru incalzire si producere apa calda menajera,din otel inoxidabil ofera tehnologia de condensatie intr-un spatiu redus si la un pret atractiv.

Vitodens 100-W este solutia adecvata atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de incalzire existente. Cazanul compact Vitodens 100-W este usor de instalat si poate fi amplasat in functie de necesitati: in baie, in bucatarie, in mansarda, intr-o nisa sau in colt. Amplasarea cazanului nu necesita spatii laterale deoarece toate componentele sunt accesibile din partea frontala.

Putere (KW)
  • 26

Profitați de aceste avantaje

Cazan mural în condensație de dimensiuni compacte 

Eficient si fiabil datorită schimbătorului Inox-Radial

Sistem de automatizare cu touchscreen iluminat, usor de utilizat

Deosebit de prietenos la lucrările de intreținere si service

Clasa de eficiență energetică: A

Ideal pentru modernizări datorită dimensiunilor sale compacte.

Prin implementarea unor subansamble moderne, s-a obţinut o centrală murală în condensaţie de mici dimensiuni, ce poate fi montată cu uşurinţă chiar si în nişe. Mulţumită acestui aspect, Vitodens 100-W devine o soluţie ideală pentru modernizarea instalaţiilor de încălzire.

Deservire confortabilă și ușor de întreținut

Deservirea instalaţiei se realizează simplu şi comod prin intermediul tastelor touchscreen de reglaj a temperaturii de încălzire şi de preparare a apei calde menajare prezente pe afișajul digital. Prin conectarea unui senzor de temperatură exterioară instalatia trece automat in regim de functinare corelat cu acesta.

Datorită unităţii hidraulice AquaBloc - prevăzută cu sistemul multi-conector - toate componentele relevante pot fi accesate şi înlocuite cu uşurinţă prin partea frontală a cazanului.

Culoare
Alb
Dimensiune
350x400x700
Putere (KW)
26
Combustibil
Gaz
Greutate (kg)
36
Tiraj
Fortat
Tensiunea de alimentare (V)
230
Racord gaze arse (mm)
60/100
B1KC080
100 Produse

Viessmann este unul dintre principalii producători de echipamente de încălzire la nivel mondial care deține în Europa cea mai bine vândută marcă de cazane de pardoseală[1]. Compania a fost înființată în Germania în anul 1917 de către Johann Viessmann și este condusă în prezent de Martin Viessmann, nepotul fondatorului[1]. Viessmann are unități de producție în Europa și America de Nord[2].

via: WIKIPEDIA

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.