Centrala Vitodens 100-W 35KW combi – kit evacuare inclus

Stoc suficient
5.149,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Centrala termica in condensare cu tiraj fortat combi pe combustibil cu putere de 35 kW pentru incalzire si producere apa calda menajera, din otel inoxidabil ofera tehnologia de condensatie intr-un spatiu redus si la un pret atractiv.

Vitodens 100-W este solutia adecvata atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de incalzire existente. Cazanul compact Vitodens 100-W este usor de instalat si poate fi amplasat in functie de necesitati: in baie, in bucatarie, in mansarda, intr-o nisa sau in colt. Amplasarea cazanului nu necesita spatii laterale deoarece toate componentele sunt accesibile din partea frontala.

Putere (KW)
  • 35
  • 26

Profitați de aceste avantaje

Cazan mural în condensație de dimensiuni compacte 

Eficient si fiabil datorită schimbătorului Inox-Radial

Sistem de automatizare cu touchscreen iluminat, usor de utilizat

Deosebit de prietenos la lucrările de intreținere si service

Clasa de eficiență energetică: A

Ideal pentru modernizări datorită dimensiunilor sale compacte.

Prin implementarea unor subansamble moderne, s-a obţinut o centrală murală în condensaţie de mici dimensiuni, ce poate fi montată cu uşurinţă chiar si în nişe. Mulţumită acestui aspect, Vitodens 100-W devine o soluţie ideală pentru modernizarea instalaţiilor de încălzire.

Deservire confortabilă și ușor de întreținut

Deservirea instalaţiei se realizează simplu şi comod prin intermediul tastelor touchscreen de reglaj a temperaturii de încălzire şi de preparare a apei calde menajare prezente pe afișajul digital. Prin conectarea unui senzor de temperatură exterioară instalatia trece automat in regim de functinare corelat cu acesta.

Datorită unităţii hidraulice AquaBloc - prevăzută cu sistemul multi-conector - toate componentele relevante pot fi accesate şi înlocuite cu uşurinţă prin partea frontală a cazanului.

Culoare
Alb
Dimensiune
350x400x700
Putere (KW)
35
Combustibil
Gaz
Greutate (kg)
39
Tiraj
Fortat
Tensiunea de alimentare (V)
230
Racord gaze arse (mm)
60/100
B1KC081
100 Produse

Viessmann este unul dintre principalii producători de echipamente de încălzire la nivel mondial care deține în Europa cea mai bine vândută marcă de cazane de pardoseală[1]. Compania a fost înființată în Germania în anul 1917 de către Johann Viessmann și este condusă în prezent de Martin Viessmann, nepotul fondatorului[1]. Viessmann are unități de producție în Europa și America de Nord[2].

via: WIKIPEDIA

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.