Centrala Vitodens 100-W 35KW doar incalzire – kit de evacuare inclus

Stoc suficient
5.050,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Centrala termica Vitodens 100-W 35 kW face parte din noua gama de centrale termice murale in condensare pe combustibil gazos,disponibila in varianta cu display cu touchscreen, se utilizeaza numai pentru incalzire, are o putere termica de 35 kw, tiraj fortat si ofera o inalta eficienta energetica datorita suprafetelor de transfer Inox-Radial. Pentru a putea prepara apa calda menajera este necesara conectarea unui boiler extern

Putere (KW)
  • 35
  • 26

Nou: automatizare cu touchscreen, user-friendly, cu display LCD iluminat; functionare comandata de senzor de temperatura exterioara.

Posibilitate de conectare Wifi si comanda prin internet cu ajutorul aplicatiilor Vicare si Vitotrol Plus 

Centrala este clasificata cu 4 stele din punct de vedere al eficientei energetice, conform directivei europene 92/42 CE

Eficienta energetica normata: pana la 108%

Se incadreaza cu succes atat in locuintele noi cat si cu proiectele de modernizare a sistemelor de incalzire existente

Poate fi amplasata in functie de nevoile fiecarui utilizator: in baie, in mansarda, intr-o nisa sau in colt (amplasarea centralei nu necesita spatii laterale deoarece toate componentele sunt accesibile din parte frontala).

Este echipata cu arzator, grup hidraulic si schimbator de caldura din otel inoxidabil, vasul de expansiune este integrat, iar racordul la reteaua de apa se realizeaza prin partea inferioara a centralei.

Eficienta energetica ridicata: consuma mai putina energie deoarece utilizeaza suplimentar caldura gazelor arse evacuate, ceea ce are ca rezultat o crestere semnificativa a eficientei energetice; acest fapt conduce la scaderea costurilor de incalzire si protejarea mediului inconjurator.

Durabilitatea si economia de energie se datoreaza suprafetelor de transfer inox-radial ( efect de autocuratire a suprafetelor netede din otel inoxidabil); arzatorul Matrix (cu functionare modulanta) este fabricat de asemenea din otel inoxidabil si este foarte economic datorita capacitatii de functionare modulanta, corelat cu necesarul de caldura.

Interventiile de service se realizeaza rapid deoarece grupul hidraulic compact poate fi accesat prin partea frontala, simplificand operatiile de intretinere.

Grupul hidraulic contine componentele de circulatie a apei cum ar fi pompa de circulatie sau vana de amestec.                                                  

B1HC179
100 Produse

Viessmann este unul dintre principalii producători de echipamente de încălzire la nivel mondial care deține în Europa cea mai bine vândută marcă de cazane de pardoseală[1]. Compania a fost înființată în Germania în anul 1917 de către Johann Viessmann și este condusă în prezent de Martin Viessmann, nepotul fondatorului[1]. Viessmann are unități de producție în Europa și America de Nord[2].

via: WIKIPEDIA

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.