Informatii despre livrare

Care sunt companiile cu care colaboram si ce costuri sunt practicate

Livram prin Fan Courier

Coletele noastre sunt livrare prin compania Fan Courier pe toata raza teritoriului Romaniei. 

Cost de livrare 25 lei indiferent de localitatea unde locuiti

Limp de livrare intre 24-48 ore in functie de perioada

Tracking activ pentru toata durata tranzitului
Este disponibila livrarea gratuita?

Livrarea gratuita nu este disponibila pentru produsele noastre datorita naturii complexe a ofertei noastre. Insa avem un cost de livrare universal de 25 de lei indiferent de locatia localitatii unde doriti sa se efectueze livrarea. Exceptie de la regula fac produsele voluminoase, unde se mai adauga un cost de 25 lei.

Timpul de livrare este garantat?

Nu, timpul de livrare este aproximat, pe baza unei medii a timpului de livrare transmis catre noi de compania de curierat. In situatii exceptionale timpul de livrare a produselor poate depasi 48 ore (sarbatori legale, concedii sau perioada Black Friday)

Coletul pare sa fie lovit, ce fac?

In cazul in care coletul dumneavoastra este lovit va rugam sa refuzati primirea si sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil.

Coletul pare sa fie desfacut, ce fac?

In cazul in care coletul dumneavoastra este desfacut va rugam sa refuzati primirea si sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil pentru gasirea unei solutii in a duce livrarea la bun sfarsit.

Ce cost de livrare au produsele voluminoase?

Produsele ca vasele de expansiune, boilerele, centralele termine si alte produse ce depasesc 5KG si sunt voluminoase, au un cost de transport universal de 50 lei.

Comanda un produs apasand butonul de mai jos

Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.