Termeni si conditii

De utilizare a platformei electro-term.ro

Termenii si conditiile de utilizare a platformei sunt listate mai jos

Va rugam sa le cititi cu atentie. Odata plasata o comanda la noi pe site acesti termeni vor face obiectul contractului de colaborare pentru finalizarea comenzii.

1.Cuvant de inceput

Achizitionarea produselor prin intermediul site-ului www.electro-term si a partenerilor, implica acceptarea unor termini si conditii prezentate in cele ce urmeaza.

Toate expunerile pe acest site sunt protejate conform Legii Nr.8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe.

2.Copyright

Continutul site-ului www.electro-term.ro si a partenerilor respectiv, imagini, texte, fisiere, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB si alte date se afla in propritetatea ELECTROTERM INSTALATII SRL si se afla sub protectia legii privind drepturile de autor.

Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.electro-term.ro si a partenerilor, de a afecta performantele server-ului sau de a accesa datele personale ale altor utilizatori, se va considera tentativa de frauda si se va pedepsi penal conform legislatiei in vigoare de catre autoritatile competente.

3.Produse

Imaginile prezentate, pot suferi mici deosebiri fata de produsele prezentate in showroom precum culoare, aspect, etc...

Mai mult decat atat ELECTROTERM INSTALATII SRL nu garanteaza corectitudinea specificatiilor sau a imaginilor de produs, acestea fiind importate de la furnizor.

Ne rezervam dreptul sa facem modificarile necesare produselor in a arata forma sau specificatiile lor actuale.

4.Comenzi si livrare

ELECTROTERM INSTALATII SRL are obligativitatea de a informa clientul daca produsul comandat este indisponibil si de a anula livrarea comenzii, implicit de a rambursa valoarea coletului sau a platii facute in avans, intr-un termen de maxim 10 zile lucratoare.

Termenul de livrare va fi comunicat la lansarea comenzii, in functie de comenzile in derulare.

Costul livrarii este de 25 lei prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. 

In cazul in care in baza de date au fost introduse gresit unele informatii privind produsul, precum pretul sau caracteristicile acestuia, iar livrarea nu a fost efectuata, societatea noastra poate anula livrarea produsului respectiv si are obligatia de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroare.

ELECTROTERM INSTALATII SRL isi rezerva dreptul de a intarzia sau de a anula livrarea produselor comandate, daca acest serviciu nu se poate realiza din motive independente precum: incendii, inundatii, cutremure, epidemii, greve, conditii meteorologice extreme, proteste sau orice alte impedimente de forta majora.

⚠️   Livrarea este gratuita doar pentru localitatile ce sunt in raza curierului. In cazul in care localitatea nu este in raza curierului, trebuie sa achitati km. suplimentari de la cel mai apropiat sediul al curierului de unde doriti livrarea coletului.

ATENTIE:

Ne rezervam dreptul de a refuza onorarea comenzilor primite online, in cazul in care preturile produselor nu sunt listate corect din cauze tehnice, independent de vointa noastra; inainte de a comanda, daca pretul afisat vi se pare dubios, ne puteti contacta telefonic sau prin email, pentru verificarea si confirmarea pretului.

prin acceptarea termenilor și condițiilor, vă oferiți acordul pentru ca datele dumneavoastră (email, telefon) să fie utilizate de către ELECTROTERM INSTALATII SRL în scopuri de marketing. NU TRIMITEM SPAM!

datele dumneavoastră personale sunt păstrate confidențiale și nu sunt ditribuite către alte terțe părți ce nu aparțin de ELECTROTERM INSTALATII SRL

5.Comentarii si interactiunea cu noi

In cazul in care postati pe site-ul www.electro-term.ro si a partenerilor, injurii, continut de natura sexuala, afirmatii amenintatoare sau atacuri la persoana, ne rezervam dreptul de a bloca accesul pe site a acestor personae pe viitor si de a sterge comentariile fara nici un fel de anunt in prealabil.

6.Retur produse

In baza Ordonantei Guvernamentale O.G.130/2000, clientii persoana fizica au dreptul de a renunta la achizitionare, notificand in scris vanzatorul, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, sau in cazul in care se fac prestari servicii termenul este de 10 zile lucratoare de la data semnarii contractului.

Nu vor fi acceptate returnarea echipamentelor care:

❌ au fost trimise fara notificare scrisa prin posta, fax sau e-mail.

❌ au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

❌ nu au scris pe ambalaj elementele necesare identificarii produsului returnat (numele beneficiarului facturii si date de contact, ID retur)

Produsele se vor inapoia pe cheltuiala clientului. Valoarea achitata de client se va returna in termen de maximum 30 de zile de la data solicitarii returnarii produsului.

Produsele vor fi inapoiate in ambalajul original, cu etichetele intacte, fara nici o urma de zgarietura sau deterioare ori utilizare, cu documentele insotitoare; daca produsul are sigiliu, acesta nu trebuie desfacut si trebuie returnat sigilat catre ELECTROTERM INSTALATII SRL

Prestarile de servicii, respectiv montaj prosuse vandute pe site, se vor cuantifica intr-un contract de prestari servicii intre cele doua parti (Vanzator/Cumparator).

Orice litigiu aparut intre Vanzator si Cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu se reuseste pe cale amiabila, competenta revine in sarcina instantelor judecatoresti.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.