Informatii despre retur

Cum returnati produsele cumparate de la noi
Produsele care se califica pentru retur

✅ Produsele ce nu au suferit modificari fizice (zgarieturi, crapaturi, lovituri, ciobituri etc.)

✅ Produsele ce sunt complete din punct de vedere al kit-ului de accesorii inclus

✅ Produsele ce nu au suferit modificari fizice ale ambalajului (indoituri, rupturi, deteriorari, etc.)

✅ Produsele ce nu au suferit modificari ale modului de functionare (extensii de cablu, inlocuiri de butoane, leduri sau alte elemente ale carcasei etc.)

✅ Produsele ce functioneaza in parametrii normali datorita unei daune cauzate de consumatori (exceptie fac produsele ce au fost livrate defecte sau produsele ce s-au defectat in urma utilizarii conventionale a acestora)

Produsele care nu se califica pentru retur

❌ Produsele ce au suferit modificari fizice

❌ Produsele cu elemente lipsa din pachet

❌ Produsele care au ambalajul deteriorat sau inexistent

❌ Produsele ce au suferit modificari ale modului de functionare sau care au fost desfacute

❌ Produsele care au elemente cruciale functionarii inlocuite (ex.: acumulatori)

❌ Produsele ce nu mai functioneaza in parametrii normali sau deloc datorita nerespectarii instructiunilor de utilizare sau datorita unei daune fizice

Marea majoritate a produselor ce le gasiti pe domeniul electro-term.ro sunt testate in prealabil inainte de livrare ori aleatoriu la nivel de lot, ori de catre producator prezentand sigla QC, asta pentru a minimiza sansa ca acestea sa fie livrare cu defecte de functionare. Insa niciodata lucrurile nu pot fi garantat, astfel unele modele posibil sa exercite defectiuni din fabrica.

In cazul acesta tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic la 0754-833-991 sau prin email la adresa office@electro-term.ro

Detaliati problema iar noi o sa va oferim anumite solutii universale de rezolvare a problemei (resetarea produsului, instalarea corecta etc.). In cazul in care acesta tot nu functioneaza il putet returna fara probleme.

Cost retur

Costul de retur este 0 pentru dumneavastra. Exceptie fac comenzile unde s-a perceput o taxa suplimentara de livrare.

Trimite colet retur

Completeaza formularul de retur din aceasta pagina in asa fel incat sa inregistram returul. Dupa ce confirmam, puteti ambala produsul si chema curierul.

Confirmare retur

Dupa ce produsul a sosit la sediul nostru si a fost inspectat ca respecta conditiile de retur, o sa va contactam pentru confirmarea returului si ca sa va putem returna suma de bani sau sa va livram un produs inlocuitor testat.

Contacteaza-ne

optional
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.