Radiator baie portprosop curbat Irsap 500×1000

Stoc suficient
205,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Radiator portprosop Irsap este din otel de calitate superioara. Are un design modern care se incadreaza perfect in orice baie. Spatiile dintre tuburile radiante pot fi folosite pentru sustinerea si uscarea prosoapelor, in acelasi timp asigurandu-se un confort termic optim al incaperii. . Realizat din otel de inalta rezistenta la coroziune si vopsit cu vopsea speciala alb RAL 9016, radiatorul Irsap este protejat impotriva coroziunii ce poate aparea in mediul specific al interioarelor de baie. 

-presiune maxima de lucru 10 bar 

-temperatura maxima de lucru 110 C 

-prevazut cu aerisitor si console pentru montaj pe perete

Material
otel
Culoare
Alb
Presiunea maxima (bar)
10
Inaltime (mm)
1000
Putere (W)
571
Latime (mm)
500
Continut de apa (l)
3.834
Distanta intre axe (mm)
460
Garantie (ani)
5
Irsap 500×1000
100 Produse

IRSAP a luat naştere în anul 1963 în Arqua' Polesine, provincia Rovigo. Îşi începe activitatea cu producţia de calorifere din oţel turnat. Trei ani mai târziu a fost crea TESI, un calorifer tubular încă necunoscut pe piaţa italiană. În 1981, a fost lansat pe piaţă NOVO, primul calorifer inovator de baie pentru prosoape produs în Italia. IRSAP introduce pe piaţă un mod inovator de concepere a caloriferului, înţeles nu numai ca produs de încălzire, ci şi ca obiect decorativ, îmbogăţind cu forme, culori şi funcţii, sintetizând noua semnificaţie a mărcii înregistrate I TERMOARREDATORI®. În 1966, IRSAP intră în sectorul climatizării propunând o serie completă de produse pentru condiţionarea aerului: iau naştere I CLIMARREDATORI. În 2000 achiziţionează RHOSS, societate istorică, pentru consolidarea prezenţei sale pe piaţa climatizării.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.