Cronotermostat LOGICTHERM C7

Stoc suficient
99,00 RON
Livrare în aprox. 24 - 48 ore

Termostatul de ambient digital programabil cu fir Logictherm C7 dispune de un ecran LCD generos si o programare facila. Programul unei zile este format din 6 perioadede timp, cu 6 perioade diferite, alese de dumneavoastra.Termostatul de cameră Logictherm C7 cu fir este adecvat pentru comanda unui aparat de încălzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încălzire centrală comercializate în România şi Uniunea Europeană, indiferent de tensiunea de comandă (24V sau 230V). Termostatul comandă aparatul de încălzire sau de climatizare astfel încât temperatura ambiantă să fie menţinută constantă la valoarea dorită de dvs.

Precizia mare a termostatului asigură CONFORT în locuinţa sau biroul dvs., precum şi ECONOMIE la cheltuielile cu energia.

Interfata: cu fir

Sensibilitatea de comutare: ± 0,1 °C / ± 0,2 °C

Domeniul de reglaj al temperaturii: 7-35°C din 0,5 în 0,5 °C

Domeniul de afisare a temperaturii: 0–35°C din 0,5 în 0,5 °C

Precizia de afisare a temperaturii: ±0,5 °C

Temperatura admisa pt. depozitare: - 10°C … + 60 °C

Tensiunea de alimentare: 2 x 1,5 V baterii alcaline LR6 (AA)

Sensibilitatea cuplarii-decuplarii este de 0,2*C.

Afisajul poate fi iluminat pentru operarea mai usoara in intuneric. Afisajul este usor vizibil si indica atat temperatura setata cat si temperatura existenta in incapere. Cele doua butoane mari + si -, permit suprascrierea valorii temperaturii setate prin program. Actionand butonul mare + sau - obtinem temperatura dorita intr-unul dintre urmatoarele moduri:

- pana la urmatorul timp de comutare din program

- pentru 1...9 ore

- pentru 1...99 zile

- pana la o noua interventie manuala

Precizia de afisare este de 0,5gr.C.

LOGICTHERM C7 -Q7
100 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.