Termostat programabil Honeywell CM727 – cmt707a1011

Indisponibil momentan
0,00 RON

Termostatul CM707 este destinat reglajului automat al temperaturii şi timpului în sistemele de încălzire din vile şi apartamente.

El poate fi utilizat ca parte a sistemului, împreună cu cazane combinate, arzătoare cu combustibil lichid şi cazane pe gaz, pompe de circulaţie, actuatoare termice, ventile de zonă şi sisteme electrice de încălzire (<5A). 

CM707 este proiectat cu gândul la instalator şi este prevăzut cu o placă posterioară turnată, cu locaşuri şi orificii pentru

cabluri, care permit o instalare rapidă şi uşoară.

Afişajul LCD de mari dimensiuni de care dispune CM707, configuraţia butoanelor bazată pe aceeaşi filozofie simplă de programare folosită pe mult-apreciatele produse CM20 ale noastre, precum şi introducerea unui buton “OK”, toate fac aparatul mai uşor de instalat şi de folosit.

Aparatul este ideal pentru consumatorii care doresc un reglaj precis şi stabil al temperaturii folosind un produs cu un aspect modern, simplu de programat şi uşor de utilizat. 

Honeywell cmt707a1011

Honeywell este o companie americană cu diverse implicări în industria aerospațială și a apărării, precum și în producția de materiale specializate. Dintre produsele firmei amintim: echipamente de automatizare, securitate (sisteme de supraveghere), termostate, întrerupătoare (industriale), transformatoare, module de semnal, sisteme de apă potabilă (filtre, robinete, supape de siguranță, etc.).

Honeywell este, prin divizia sa de tehnologii aerospațiale, lider global în furnizarea de echipamente electronice pentru avioane, motoare, sisteme și servicii pentru producătorii de aeronave, pentru liniile aeriene, pentru aviația civilă sau militară și pentru programele spațiale.

Produsele, serviciile și tehnologiile care dau naștere Soluțiilor de Automatizare și Control, (Automation and Control Solutions – ACS) sunt deja prezente în peste 100 de milioane de case și peste cinci milioane de clădiri din lumea întreagă, precum și în construcția de aeronave, trenuri sau automobile.

VIA Wikipedia

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.