Cronotermostat programabil wireless Honeywell -cmt727d1016

Indisponibil momentan
0,00 RON

Honeywell CMT727 este un termostat wireless, programabil, care te va ajuta sa controlezi sistemul de incalzire din locuinta si sa obtii temperatura dorita in fiecare incapere. Acesta vine insotit de o cutie releu, iar comunicarea dintre ele se realizeaza prin frecventa radio.

Termostatul functioneaza cu ajutorul celor 2 baterii AA LR6 incluse si are afisaj LCD cu iluminare a fundalului, facilitand astfel procesul de setare a temperaturii. Pe acesta apar informatii precum: ora, temperatura ambianta, regimul de lucru, nivelul de baterie consumata si daca dispozitivul la care este conectat este pus in functiune.

Este prevazut cu trei moduri de functionare: Automat, Manual si Off. In modul Automat termostatul va urma un program prestabilit, in timp ce in modul Manual va trebui sa setezi tu temperatura dorita si aceasta va fi pastrata pana cand vei seta un alt nivel. Modul Off are rolul de a proteja locuinta impotriva inghetului, pastrand temperatura la un nivel minim de 5 grade.

Ai posibilitatea de a seta un program de incalzire pentru zilele lucratoare si un alt program pentru weekend, astfel incat temperatura sa fie ajustata in functie de programul si nevoile tale. O functie inedita este modul Vacanta, care iti permite sa setezi un nivel mai scazut de temperatura (10 grade °C) pentru o perioada de la 1 la 99 de zile. Astfel, vei economisi foarte mult atunci cand esti plecat si in acelasi timp te vei asigura ca la intoarcere temperatura va fi cea potrivita, intrucat programul de incalzire va fi reluat in ziua intoarcerii tale. De asemenea, termostatul dispune de o functie de vara/iarna, care va ajusta automat ora potrivita.

Alte informatii:

se poate programa pe 7 zile, maxim 4 trepte independente pe fiecare zi a saptamanii;

Smart Control – pornire optimizata, TPI (proportional + integral), logica Fuzzy;

durata minima de viata a bateriilor 2 ani (2 x AA);

releu basculant SPDT fara potential;

memoria EEPROM pastreaza la infinit programul realizat de utilizator.

Deoarece termostatul si cutia releu comunica folosind tehnologia FR (frecventa radio), trebuie oferita o atentie speciala instalarii, deoarece amplasarea componentelor FR, la fel ca si structura cladirii, pot afecta performanta sistemului FR.

Este important sa se ia in calcul faptul ca peretii si tavanele vor reduce semnalul FR. Puterea semnalului FR ce ajunge la cutia releu depinde de numarul de pereti si tavane ce o separa de termostatul de camera, la fel ca si de constructia cladirii.

Intr-o cladire rezidentiala tipica, cele doua produse ar trebui sa comunice eficient la o distanta de maximum 30 m (sau 3 plafoane de beton armat in cladiri rezidentiale).

Honeywell cmt727d1016

Honeywell este o companie americană cu diverse implicări în industria aerospațială și a apărării, precum și în producția de materiale specializate. Dintre produsele firmei amintim: echipamente de automatizare, securitate (sisteme de supraveghere), termostate, întrerupătoare (industriale), transformatoare, module de semnal, sisteme de apă potabilă (filtre, robinete, supape de siguranță, etc.).

Honeywell este, prin divizia sa de tehnologii aerospațiale, lider global în furnizarea de echipamente electronice pentru avioane, motoare, sisteme și servicii pentru producătorii de aeronave, pentru liniile aeriene, pentru aviația civilă sau militară și pentru programele spațiale.

Produsele, serviciile și tehnologiile care dau naștere Soluțiilor de Automatizare și Control, (Automation and Control Solutions – ACS) sunt deja prezente în peste 100 de milioane de case și peste cinci milioane de clădiri din lumea întreagă, precum și în construcția de aeronave, trenuri sau automobile.

VIA Wikipedia

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.