Termostat wireless ROUND Honeywell neprogramabil -y87rf2024

Indisponibil momentan
0,00 RON

Termostatul de ambient Honeywell Y87RF ROUND, controleaza continuu si regleaza arzatorul sistemului de incalzire centrala la necesarul de caldura dorit. Datorita controlului foarte precis al temperaturii creste economisirea energiei consumate. Acesta trebuie montat intr-un punct in care exista circulatie de aer la temperatura medie pe un perete interior la circa 1,5 metri deasupra solului. Acest termostat poate fi folosit pentru a controla centrala termica, sistemul de incalzire in pardoseala, o pompa de caldura, un actuator termic, o vana locala sau un incalzitor electric cu un releu de comanda

Acest model de termostat functioneaza cu toate modelele de centrale pe gaz non condensare, dar si cu noile modele de centrale in condensare fara protocolul de comunicare opentherm.

Ulterior poate fi adaugata unitatea Gateway pentru controlul prin internet.

Honeywell ROUND este termostatul care a facut istorie. In anul 1953, termostatul "circular" T-86, inlocuieste modele late, dreptunghiulare. Acest termostat produs pentru multe aplicatii si diverse variante, usor de recunoscut, este produs si astazi si poate fi regasit pe peretii multor locuinte din intreaga lume, mai mult decât oricare alt termostat.

Termostatul si unitatea de comanda centrala comunica intre ele prin unde RF (radio-frecventa).

Avantaje:

- interfata intuitiva simpla bazata pe o fatada rotativa

- design modern pentru o potrivire cu orice decor

- ecran mare retroiluminat

- precizie 0.5°C

- functionare pe baza de baterii (2 baterii AA alcaline)

- adecvat pentru montare pe perete

- comunicare prin radiofrecventa cu 2 cai pe banda de 868MHz ce ofera conectivitate pe o raza de aproximativ 30m in orice cladire

Caracteristici:

Alimentare:

- termostat: alimentare electrica cu baterii, 2 baterii alcaline 1.5 V AA incluse (minim 2 ani durata de viata)

- unitate comanda centrala (comunicare RF): 230 V, 1 VA

Gama reglare temperatura: 5 ... 35 oC

Protocol comunicare iesire comanda: TPI (Time Proportional Integral) On/Off

Functii operare manuala: setarea simpla a temperaturii prin rotirea rozetei

Functii de afisare:

- temperatura masurata si temperatura setata

- simbol flacara pentru indicare cazan pornit

- simbol comunicatie RF (radio-frecventa)

- afisaj iluminat

Functii LED la unitatea de comunicare RF:

- LED verde pentru stare releu on/off, test transmisie

- LED rosu pentru stare in regimul conectare RF sau resetare, pierderea comunicatiei RF

Carcasa: 84 x 33 mm (diametru x lungime)

Domeniu frecventa radio: 868 ... 868.6 MHz

Conexiune radio: 30 m

Clasa ErP: IV

Honeywell - y87rf2024

Honeywell este o companie americană cu diverse implicări în industria aerospațială și a apărării, precum și în producția de materiale specializate. Dintre produsele firmei amintim: echipamente de automatizare, securitate (sisteme de supraveghere), termostate, întrerupătoare (industriale), transformatoare, module de semnal, sisteme de apă potabilă (filtre, robinete, supape de siguranță, etc.).

Honeywell este, prin divizia sa de tehnologii aerospațiale, lider global în furnizarea de echipamente electronice pentru avioane, motoare, sisteme și servicii pentru producătorii de aeronave, pentru liniile aeriene, pentru aviația civilă sau militară și pentru programele spațiale.

Produsele, serviciile și tehnologiile care dau naștere Soluțiilor de Automatizare și Control, (Automation and Control Solutions – ACS) sunt deja prezente în peste 100 de milioane de case și peste cinci milioane de clădiri din lumea întreagă, precum și în construcția de aeronave, trenuri sau automobile.

VIA Wikipedia

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilizam cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare pe site-ul nostru. Daca doriti sa cititi politica noastra de confidentialitate si cookies va rugam sa apasati un click aici.